ontdek
visvijvers

plattegrond

Midden in het Twentse landschap ligt Broekbeke. Temidden van een mooi aangelegd park liggen 5 visvijvers, een gezellig paviljoen met 2 overdekte terrassen, waar u heerlijk kunt genieten van een hapje en drankje. Al met al een mooie locatie waar de sfeer u aanspreekt en waar u eventueel een creatieve invulling aan uw dag kunt geven.

plattegrond broekbeke catch en releasevijver
1

Forelvijver

In vijver 1 worden regenboogforellen uitgezet van circa 400 gram. Het is mogelijk om hier individueel te vissen en het is ook mogelijk om deze vijver af te huren.

2

Zalmvijver

In vijver 2 worden normaal zalmforellen uitgezet met een gewicht tussen de 1 en 2 kg. Een aantal keer per jaar worden hier ook goudforellen, beekridders en grote zalmforellen uitgezet Het is mogelijk om hier individueel te vissen en het is ook mogelijk om deze vijver af te huren.

3

Forelvijver

In vijver 3 worden regenboogforellen uitgezet van circa 400 gram. Het is mogelijk om hier individueel te vissen en het is ook mogelijk om deze vijver af te huren.

4

Mixvijver

In vijver 4 wordt een mix van regenboogforel en zalmforel uitgezet. Een aantal keer per jaar worden hier ook goudforellenm en/of beekridders uitgezet Het is mogelijk om hier individueel te vissen en het is ook mogelijk om deze vijver af te huren.

5

Catch & Release vijver

In vijver 5 zit een standaard bestand van wel 2500 kilo aan verschillende vissoorten,. U kunt hier vissen op steuren, karpers en meervallen met een gewicht tot wel 40 kilo