Explore
broekbeke

Veelgestelde vragen

Veel vragen zijn ons al eens gesteld. Deze hebben we met de antwoorden op een rij gezet. Misschien staat jouw vraag er ook tussen.

Is het nodig om te reserveren?

Reserveren is niet nodig als u alleen of met een kleine groep komt. Wilt u met een grotere groep komen vissen dan is het wel verstandig om te reserveren.

Heb ik een visvergunning nodig?

Om bij ons te vissen is geen visvergunning nodig

Wat zijn jullie openingstijden?

Afhankelijk van de periode in het jaar, vakanties en evenementen hanteren we bepaalde openingstijden. In de zomermaanden zijn we bijvoorbeeld langer open dan in het najaar. Op onze kalender kunt u per dag zien wanneer we open gaan en sluiten.

MAg ik met eigen materiaal vissen?

Ja, je mag met eigen materiaal vissen. Houdt er bij de catch & releasevijver wel rekening mee dat je alleen met nylon (max 035mm) en weerhaakloze haken mag vissen.

Mag ik zelf eten en drinken meenemen naar Broekbeke
Het is toegestaan om je eigen eten en drinken mee te nemen. Het is echter niet toegestaan om meegenomen etenswaren te nuttigen in de horecagelegenheden en op de daarbij behorende terrassen. Aan de vijvers is het wel toegestaan om eigen meegebrachte etenswaren op te eten. 
Kan ik bij jullie pinnen?

Jazeker graag zelfs. Contant betalen is ook een mogelijkheid, maar onze voorkeur is met de pin. U kunt bij ons ook contactloos betalen.

Mag ik mijn hond meenemen?

Honden zijn van harte welkom bij de Broekbeke, mits aangelijnd. We hebben zelf ook 2 honden die dagelijks op het park lopen.

.

Moet je altijd entreekosten betalen bij broekbeke

Je hoeft bij ons geen entreekosten betalen. We rekenen een tarief op het moment dat je gaat vissen. Alleen kijken/lopen/erbij zitten mag gewoon. Daar rekenen wij niets voor.