broekbeke
onze

faciliteiten

Tijdens je dagje Broekbeke zijn er allerlei faciliteiten om je bezoek zo aangenaam mogelijk te maken. Ontdek alles over de toegankelijkheid, voorzieningen en meer!

Speelgelegenheid

De Broekbeke heeft twee 2 speeltoestellen vooraan in het park is er een grote airtrampoline, en naast het paviljoen staat een enorm klimtoestel. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust klimmen, klauteren, slingeren en spelen in het zand. Het klimtoestel is helemaal omheind zodat de kinderen niet ongezien bij het water kunnen komen. Aan de kant van het terras zit het ingangspoortje, zodat je als ouders vanaf het terras toezicht kunt houden op je spelende kinderen.

Slachtvoorziening

Voor het schoonmaken van de forellen hebben we een slachtvoorziening. Deze RVS werkbank bestaat uit 3 grote spoelbakken welke voorzien zijn van sensorkranen. Hierdoor heeft u de handen vrij voor het schoonmaken en verspillen we geen water. De slachtvoorziening bevind zich naast het grote klimtoestel.

Mindervaliden

De Broekbeke wil gasten met een handicap, beperking of speciale behoeften een leuke en veilige dag uit bezorgen in ons park. Ons park is rolstoelvriendelijk ingericht; de paden zijn verhard en je kunt bijna overal met een rolstoel komen. Daarnaast beschikken we over een golfkar waarmee we u en uw materiaal naar de vijver kunnnen brengen. Uiteraard is er ook invalidentoilet aanwezig.

Free Wifi

Er is een draadloos internet met bereik op ons hele park! Hier kunt u kosteloos gebruik van maken. Dus lekker voor vanaf uw visstek je familie en vrienden via socials je mooiste vangsten tonen.

zitplekken

Op het terrein staan circa 150 stoelen. Deze zijn verdeeld over alle vijvers en hier kunt u gratis gebruik van maken tijdens het vissen.

Gratis parkeren

Wij beschikken over een ruime parkeerplaats waar u uw auto, fietsen en touringcar gratis kan parkeren. Heeft u speciale vragen of wensen, dan kunt u contact met ons opnemen.